خانه » بلاگ » اتوماسیون اداری » شروع سال اژدها با امکانات جدید در آوات

شروع سال اژدها با امکانات جدید در آوات

سال اژدها و امکانات جدید آوات

در این مقاله می‌خوانید

سال 1403 را با افزودن قابلیت‌های جدیدی در بخش‌های مختلف آوات شروع کردیم. این قابلیت‌ها به شما کمک می‌کند که در مکاتبات، مدیریت دسترسی‌ها، خلوت کردن لیست مخاطبان و دریافت اعلان‌های موبایل، تسلط بیشتری بر فرآیندها داشته باشید.

1. بازگرداندن نامه ارجاع شده

فرض کنید بر روی دکمه ارجاع نامه کلیک کرده‌اید، اما چند ثانیه بعد متوجه می‌شوید اطلاعات اشتباهی در نامه ثبت شده و یا آن را برای شخص اشتباهی فرستاده‌اید. تا زمانی که گیرنده ارجاع نامه را باز نکرده باشد، می‌توانید آن را به کارتابل خودتان برگردانید.

2. اضافه کردن فایل به بخش اطلاعات تکمیلی نامه

بخش تکمیلی نامه به شما کمک می‌کند تا اطلاعاتی را که ممکن است با آن نامه مرتبط باشند، ثبت کنید. اطلاعات این بخش را می‌توان حتی پس از امضا و یا شماره شدن نامه هم تغییر داد.

3. گروه دسترسی با دسترسی‌ها و کاربران مشخص

در آوات نقش‌های متنوعی برای دسترسی به بخش‌های مختلف سازمان شما تعریف شده است. با این حال ممکن است که به دنبال یک دسترسی خاص برای یک یا چند نفر از کارمندان خود باشید. در این صورت،‌ می‌توانید یک گروه دسترسی ایجاد کنید و مشخص کنید که این گروه شامل چه کارمندانی باشد و چه مجوزهایی داشته باشد.

4. دریافت اعلان‌ها درموبایل

برای دریافت اعلان‌‌ها در موبایل خود، کافیست نسخه PWA  آوات را روی موبایل خود نصب کنید. با این کار می‌توانید به صورت لحظه‌ای و بدون نیاز به باز بودن نرم‌افزار، آخرین اعلان‌ها را دریافت کنید.

5. حذف مخاطب

اگر مخاطبی دارید که هنوز نامه و یا جلسه‌ای را با آن ثبت نکرده باشید، می‌توانید آن را از لیست مخاطبان سازمان خود حذف کنید.


برای دریافت مشاوره از کارشناسان فروش آوات، فرم زیر را تکمیل و ارسال کنید. کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس می‌گیرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این پست را با دیگران به اشتراک بگذارید

تاثیر اتوماسیون در مدیریت زنجیره تامین چقدر است؟

مدیریت زنجیره تأمین به عنوان یکی از حیاتی‌ترین بخش‌های عملیات سازمان‌ها شناخته می‌شود. با گسترش فناوری‌های نوین و نیاز به افزایش بهره‌وری، اتوماسیون نقش پررنگی در بهینه‌سازی فرآیندهای زنجیره تأمین دارد. از سیستم‌های خودکار انبارداری گرفته تا نرم‌افزارهای هوشمند پیش‌بینی

سیستم پشتیبان تصمیم گیری یا dss چیست؟ چه کاربردی دارد؟

تا به حال چند بار در مواجهه با یک تصمیم مهم، در میان انبوهی از اطلاعات سردرگم شده‌اید؟ تصور کنید در جایگاه یک مدیر سازمان یا حتی مسئول انجام یک انتخاب کلیدی در محیط کار قرار دارید. داده‌ها از منابع

درخواست دمو رایگان
لطفا اطلاعات زیر را وارد کنید؛ در کوتاه‌ترین زمان با شما تماس می‌گیریم.

"*" قسمتهای مورد نیاز را نشان می دهد

این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .